Onze diensten.

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u een compleet aanbod aan oplossingen voor al uw elektriciteitswerken.
Elektriciteit
Wij zorgen voor al uw algemene elektriciteitswerken en en een perfecte installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we u de beste oplossingen in nieuwbouw, industriebouw of renovatieproject.
Elektrische laadpalen
Laad uw elektrische wagen op via een eigen laadpaal in je woning of kantoor. Gemakkelijk en voordelig in gebruik. Zo bent u klaar voor de toekomst.
Domotica
Domotica is al lang geen futuristische aangelegenheid meer, maar bijzonder actueel. Bedien alle toestellen in uw huis of bedrijf op een slimme manier. Het maakt niet alleen uw leven makkelijker, het zorgt ook voor een beter beheer van uw energie. Domotica is mogelijk binnen ieders budget.
Netwerkbekabeling
U zoekt een betrouwbare partner, die uw kwalitatief hoogstaande data- en netwerkbekabeling kan verzorgen? Koper of glasvezel bekabeling is een secuur werk dat met de nodige zorg wordt uitgevoerd.
Zonnepanelen & thuisbatterijen
Zonnepanelen blijven nog steeds een rendabele investering voor uw woning of bedrijf. Wij zorgen niet alleen voor de installatie van de zonnepanelen en bijhorende omvormer, maar kunnen ook een stap verder gaan en een thuisbatterij of laadpaal voor uw elektrische wagen installeren.
Verlichting
Geef uw nieuwbouw of pas gerenoveerde ruimte nog meer uitstraling door voor de perfecte verlichting te kiezen. Sta versteld van de troeven die nauwkeuring uitgekozen verlichting bieden, en laat u bijstaan door ons in uw zoektocht.
Videofonie
Een videofoon of parlofoon laten installeren in uw woning, appartement of bedrijf zorgt voor een gevoel van veiligheid. U hebt immers controle over wie u wel of niet binnenlaat.

Samenwerken?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.
Bel ons op 056 71 29 17 of stuur een mail naar info@elektro-verschuere.be voor een vrijblijvende prijsofferte.